Välkommen till vårat bröllop på Bali!

Vi är överväldigade, glada och tacksamma för att så många av er, våra närmaste och käraste har visat sådan glädje till att vi ska gifta oss på Bali och att många av er redan tackat ja eller funderat på att tackat ja! 
Vi vet ju att det krävs mycket, både tid och pengar.
 
Här kommer "lite" mer konkret information som underlättar ert planerande...
 
Vi har redan bokat flyg och kommer resa med KLM ifrån Linköping med mellanlandning i Amsterdam och Singapore den 31:e Januari och hem den 8:e Mars.
Självklart går det även flyga från Arlanda med andra flygbolag med andra tider och mellanlandningar.
 
Flygpriserna ligger på ca 6500:-/person tur-och-retur.
 
När vi landar på Bali kommer vi ta oss till sydöstra delen till en "stad" som heter Sanur. Där kommer vi vara ca 1 vecka för att vi behöver fixa papper och dylikt på svenska konsulatet som ligger där.
Sanur är ett väldigt barnvänligt ställe med lungt vatten och ljus sand på stranden. Här finns allt man behöver, många restauranger och ett överflöd av hotell.
 
Efter Sanur kommer vi sätta oss i en taxi/minibuss och ta oss upp till norra Bali, mer bestämt Lovina. Lovina är en turiststad i norr, den ligger ca 3 timmar norr om flygplatsen och 8 km öster om villan vi ska ha bröllopet i.
Här har vi inte bestämt oss om vi kommer bo i ett litet hus eller hotell, men även här är utbudet av allt man behöver stort.
Bali är en vulkanö och den största ligger uppe i norr, därav är det vulkansand (mörk) på stränderna. Lovina är även känt för att det finns så mycket delfiner i havet.
 
Den 7:e Februari kommer vi att checka in i Villan vi har hyrt för att förbereda inför eran ankomst och bröllopet.
Som sagt så ligger den här villan 8 km väster om Lovina ut i det fria precis vid stranden. 
I villan finns det 10 sovrum a 20 sovplatser och beroende på hur många vi blir så kan det bli så att några får sova på ett närliggande hotell eller om man vill så finns det mindre villor i närheten som hyrs ut. Skulle detta bli aktuellt så hjälper vi till att hitta den bästa lösningen!
Alla är välkomna till villan den 10:e Februari på förmiddagen. Oavsett om ni sover i Villan eller inte önskar vi att ni spenderar nästkommande 3 dagar med oss, alla tillsammans i Villan.
Vi har en kock som lagar frukost, lunch och middag till oss och vi kommer planera vissa aktiviteter under dessa dagar.
 
Själva vigseln kommer vara den 12:e Februari.
 
Den 13:e Februari avslutar vi det hela med en härlig frukost/brunch för att sedan lämna villan 12.00.
Därefter tänkte vi spendera 2 dygn för att fira att vi blivit man och hustru med lite välförtjänt egentid. 
 
Efter detta är tiden fram till den 8:e Mars oplanerad. 
Är det några som fortfarande är kvar på ön då så hänger vi gärna med er.
 
 
Vad det gäller boende och plats innan och efter bröllopet är det upp till var och en. Vill ni hänga med oss så ser vi till att vi bor tillsammans eller i närheten. Det är lågsäsong på Bali i februari så det kommer att finnas mycket olika boenden. Vad det gäller vädret kan det regna eller vara strålande sol,man vet aldrig, men vad man vet är att det kommer vara varmt. 
 
Det finns mycket att göra på Bali och många fina öar att besöka runt om. Vi tänker i ett annat inlägg skriva ut lite info till er som inte besökt Bali tidigare. 
 
Vad det gäller OSA datumet är det inte skrivit i sten. Det är mest för oss att veta med tanke på sovplatserna i huset. Det kommer vara lite först till kvarn vad det gäller dem. Är det någon som ändrat sig i december och kan tänka sig bo någon annanstans, blir vi bara glada! 
 
Har ni några frågor, ring gärna och fråga!
 
To be continued...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test