australiens sista tid

Som ni alla vet så händer det ju inte så mycket med skrivadet här.
Det måste ju vara för vi har det alldeles för jävla bra för att jag ska ha tid att gå in och skriva!
Men nu har jag iaf funnit lite tid eftersom vi sitter på flygplatsen i christchurch, Nya zeeland och väntar på vårat plan som ska ta oss tillbax till sydney och vidare till Filippinerna.
 
Okey. Som sagt är vi klara med Australien, Done!Finito! etc, etc.
Det har varit mycket skoj och lite mindre skoj på den resan men vi alla känner oss rätt färdiga på det landet.
Fan, knegar man inte, tjänar man noll cash, och då det landet vet precis hur man hanterar den glada turistens plånbok genom att barskrapa den, ja då är det bara ge sig av.
 
Sydney som vi var i sist av all och spendarade ca 3 veckor där, är en helt underbar stad som har det mesta.
Men ska man åka dit,ja då ska man vara tränad! Uppförsbackar efter uppförsbackar gör att man blir rätt mör efter en walkabout på stan.
Vi lärde oss dock snabbt när vädret blev bättre (det var väl ändå kuling och halvt frysgrader ute ett tag där) att stränderna i denna stad inte är fy skam.
Vi knallade en lätt liten promenad till bondi beach på 2 timmar, för er som inte vet vilken playa det är så är det den kända stranden från TV,ojojoj.
Sen tog vi båtskrället över till en liten halvö som heter manly, underbar strand på skjysst surf, juste, köpte oxå en surfbräda..och en till surfbräda. Vi hängde där några dagar och vi spenderade dagen på nyårsafton där oxå. Hur var erat väder på nyår?
Kvällen på nyår spenderades med filip och frida 
och filips familj, hör och häpna! Dem tog sig hela vägen tilm andra sidan jorden för att hälsa på sin lilla son! Men betoning på lilla! Vi var på en flott restaurang i marinan med bästa utsikten över de berömda fyrverkerierna.
God mat, gott vin, bra bombshow och trevligt sällskap. Därefter flyttade jag och alex från centrala sydney ut till bondi där vi tillbringade 1 vecka och filip och frida åka på en roadtrip med filips familj.
Det var där våra vägar skiljdes för denna resa... I skrivande stund sitter dem i en bil här i Nya zeeland och ska exploatera landet...
 
Fortsättning följer...

Kommentarer
Postat av: Anonym

TACK min fina unge för uppdatering. Och tack för att du delger så innerligt hur du upplever de olika länder, djupt imponerad av dig och din vackra, smarta och fina flickvän:-) härligt att höra att filips föräldrar kunde komma och besöka på andra sodan, underbart med familjen omkring dig:-) förstår att DU saknar din mamma....., härligt dessutom att du vågade efter 25 år att göra detsamma.... Bungjy jump like meee... DU är fantastisk " grisen". Nya Zeeland kommer bli en check p min bucket list!!!!!! Låter fantastiskt❤️. Nu önskar jag dig/er härlig fortsättning;-) kram mamma och pappa❤️

2015-01-27 @ 09:43:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test